کتابخانه

معرفی

کتابخانه گنجينه اي است فرهنگي که در آن مجموعه هايي از اطلاعات و دانش بشري گرد آمده است.

بنابراين کتابخانه در هر سازمان و نهادي به ويژه مراکز تحقيقاتي و دانشگاهي به منزله قلب آن سازمان محسوب ميشود.

 

کتابخانه موسسه آموزش عالی هاتف مجموعه اي است زير نظر معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه، که تامين کليه منابع مورد نياز محققين را برعهده دارد.

 

تاسيس کتابخانه دانشگاه در سال 1385 یکسال بعد از  تاسيس موسسه صورت گرفت. در سالهاي اول خدمات کتابخانه از طريق دانشجویان انجام مي گرفت که بعد از بکارگيري افراد متخصص کتابدار اين امر با توسعه فضاي کتابخانه به صورت مستقل انجام مي شد. مساحت کتابخانه به 800 متر مربع رسيد که  از آن پس تمامي کتابخانه در يک مديريت واحد اداره مي شوند و نتيجه اين شيوه ی مديريت افزايش خدمات دهي، انجام خدمات فني متمرکز و همچنين تمرکز در امر سفارشات بود که طي چند سال اخير میلیاردها تومان صرف ساخت وخريد منابع و تجهيزات کتابخانه دانشگاه شده است.

 

در سال 1401 طرح احداث ساختمان کتابخانه مرکزي دانشگاه به تصويب رسيد. کار ساخت اين ساختمان در اسفند 1401 با زيربناي حدود 800 مترمربع به اتمام رسيد و کار تجهيز و انتقال مخازن و بهره برداري آن همزمان با شروع سال تحصيلي به انجام رسيد.

 

استفاده از فناوري اطلاعات در تمام امور، کتابخانه دانشگاه را به عنوان نماد کاملي از کتابخانه ديجيتال در کشور معرفی نموده است. با عنايت و توجه خاص ریاست محترم موسسه  نمونه منحصر بفردي از کتابخانه ها در جنوب شرق کشور بشمار می آید.

معاونت پژوهشی: دکتر بی بی سمیه موسوی

مدیر کتابخانه : زهرا فراهی زاده

خدمات : سالن مطالعه،  وای فای رایگان ، مخزن  کاملا باز برای دانشجویان، بالغ بر 10350 جلد کتاب ، کتب مرجع و لاتین و لوح های فشرده پایان نامه ها

اعضا فعال: 286 نفر

ساعت کار کتابخانه:  در طول ترم همه روزه از ساعت 7:30 الی 18:30می باشد.

شماره تماس: 33294453