تاریخچه

موسسه آموزش عالی هاتف در سال 1384 با هدف اثرگذاری در سطح زندگی مردم استان و رشد و تعالی آموزش عــالی، با دو رشته کاردانی کامپیوتر و حسابداری شروع به کار نمــوده و در طی این مدت، تمامی منابع مالی و انسانی خود را جهت بهره مندی مردم منطقه از آموزش های با کیفیت مطلوب بکار گرفته است.  این مجموعه هم اکنون دارای 15 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و بیش از40 رشتـه در مقاطع  کاردانی و کارشناسی، فضای ملکی با زیربنای 12500 مترمربع و دو سالن ورزشی با مجموع مساحت حدود 2000 متر مربع نیز، با آخرین امکانات، تجهیز شده و در حال بهره برداری  است. همچنین موسسه هاتف، با بیست سال سابقه در حوزه آموزش عالی و با رعایت شاخص های کمی و کیفی آموزشی و پژوهشی، به عنوان یک مجموعه پیشرو در امر کارآفرینی و مهارت محوری و نمونه ای موفق در پیاده سازی اصول مربوط به دانشگاههای نسل سوم و چهارم، و با هدف پرورش دانشجویان و شهروندانی خلاق و خودانگیخته، در راستای ارتقا سطح آموزشی و فرهنگی مردم شریف استان سیستان و بلوچستان، برنامه های ویژه ای را، طرح ریزی و اجرا نموده است. از آن میان می توان به: ۱- اجرای دوره های مهارتی در قالب 4 سطح، از عمومی تا تخصصی و پیشرفته برای دانشجویان، 2- ارائه خدمات در مرکز مشاوره و روانشناسی برای عموم مردم، 3- برگزاری دوره های آموزشی موثر در فرهنگ و سطح زندگی مردم در مرکز آموزشهای تخصصی، 4- برگزاری دوره های مهارتی و تخصصی مورد نیاز دستگاه های اجرایی با بهره گیری از برجسته ترین اساتید سطح کشور، 5- ایجاد مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی جهت کمک به افراد جویای کار، 6- اخذ نمایندگی از مراکز آموزشی معتبر کشور نظیر: مرکز آموزشی بازرگانی، پژوهشکده بیمه، مرکز آموزش های تخصصی وزارت نیرو دانشگاه شهید بهشتی و .... به منظور در دسترس قرار دادن این آموزش ها برای عموم مردم استان، اشاره نمود.