بازدید دکتر میرعبدی

يكشنبه 22 آبان 1401 کد : 10396 اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

بازدید دکتر میرعبدی مدیرکل محترم آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی هاتف روز پنج شنبه مورخ 1401/08/19 دکتر میر عبدی مدیرکل محترم آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان از امکانات، تجهیزات و خدمات آموزشی موسسه آموزش عالی هاتف بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی هاتف، میرعبدی در این دیدار ضمن تاکید بر ضرورت ارتقای تعاملات بین دستگاهی و استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه برای رفع مسایل و مشکلات آموزشی و پرورشی استان اظهار کرد: نقطه قوت دانشگاه هاتف در قدرت علمی این دانشگاه است.

وی با بیان اینکه دانشگاه هاتف یک دانشگاه دانش بنیان است، افزود: شش ساحت تربیتی مورد تاکید در سند تحول بنیادین، در ظرفیت های دانشگاه هاتف قابل مشاهده است.

میرعبدی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت های موجود در این دانشگاه می‌توان بر روی توسعه توانمند سازی معلمان و افزایش بهره وری آنان سرمایه گذاری کرد.