اطلاعیه مهم برگزاری حضوری کلاس‌های درس در ادامه نیمسال دوم تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰

جمعه 12 فروردين 1401 کد : 5377 اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

پیرو اطلاعیه قبلی دانشگاه ، و مصوبات ستاد مقابله با کرونا و نیز جلسه روسای دانشگاه‌های کشور در ۹ فروردین، چگونگی برگزاری حضوری فعالیت‌های آموزشی موسسه آموزش عالی هاتف هاتف در ادامه نیمسال دوم تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰ به شرح زیر اعلام می‌شود:
۱- کلیه دروس دانشجویان کاردانی وکارشناسی از 14 فروردین به صورت حضوری ادامه می‌یابد.  دروس نظری کارشناسی با بیش از ۴۰ نفر دانشجو ودروس عمومی به صورت غیرحضوری برگزار شده و برای این دروس، کلاس‌های حل تمرین و رفع اشکال با ظرفیت کمتر برنامه‌ریزی خواهد شد.
۲- کلاس‌های دانشجویان کارشناسی ارشد پس از ماه مبارک رمضان (از ۱۷ اردیبهشت) به صورت حضوری برگزار می‌شود.
۳- همانطور که قبلا نیز اعلام شده است، آزمون پایان‌ترم در کلیه مقاطع به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
۴- دانشجویان موظفند، کارت الکترونیکی تزریق دو دُز واکسن خود را در بدو ورود به دانشگاه به مسولین مربوط ارائه کنند.
۵- دانشجویان متقاضی خوابگاه، ضمن تزریق ۳ دُز واکسن، می‌توانند جهت هماهنگی باخوابگاههای خودگردان درخواست کتبی خودرا تاتاریخ 20فروردین ماه به مدیریت اموردانشجویی دانشگاه ارسال نمایند .
در صورت تغییر شرایط همه‌گیری ویروس کووید -۱۹ ، بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغیه‌های مراجع ذیربط، مراتب مجددا اطلاع‌رسانی و اقدامات متناسب با آن پیش‌بینی خواهد شد.

معاونت آموزشی وپژوهشی موسسه / مدیریت اموردانشجویی موسسه 10فروردین 1401