زمان انتخاب واحد و شروع کلاسهای دانشجویان جدیدالورود 1400 مقطع کاردانی و کارشناسی

يكشنبه 10 مهر 1400 کد : 2368 اطلاعیه‌ها و فراخوان‌‌ها

باسلام و احترام

ضمن عرض خیر مقدم به تمامی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه هاتف به اطلاع می رساند:

📍انتخاب واحد دانشجویان ورودی های جدید مهر ۱۴۰۰ در تاریخ های:

🔺شنبه ۱۴۰۰/۰۷/۱۷ الی
🔺دوشنبه ۱۴۰۰/۰۷/۱۹

✅ توسط گروههای آموزشی انجام خواهد شد و دانشجویان می توانند با در دست داشتن شماره دانشجویی ( که همکاران آموزش طی تماس تلفنی در اختیارشان می گذارند ) به عنوان user و شماره ملی به عنوان پسورد به سایت دانشگاه هاتف به آدرس: hatef.ac.ir و بخش سامانه آموزشی مراجعه و با رویت انتخاب واحد در سامانه شخصی خود در قسمت فرم تثبیت از انتخاب واحد و ساعات تشکیل کلاسها مطلع شوند.

📍دانشجویان برای ورود به کلاس ها از سامانه آموزش مجازی در سایت هاتف به آدرس lms.hatef.ac.ir می‌توانند درکلاس های درسی خود از تاریخ بیستم مهرماه به صورت مجازی شرکت نمایند.

⏰ زمان شروع ترم تمامی ورودی های جدید کارشناسی وکاردانی پیوسته وناپیوسته ۱۴۰۰/۰۷/۲۰ خواهد بود.

📍لینک آموزشی مشاهده نحوه ورود به کلاس های مجازی در آپارت 👇:

📲 شماره مجازی واتس اپ ( رفع مشکل ):

📲 09376533511

📲 شماره تماس های سوالات آموزشی:

📍09155980116
📍09155980117